reclame  
  Shqip Messenger Vegla

Top Faqet Partnere

Feed
 

Vegla

Shqip Messenger 14

Përkthimi i Windows Live Messenger 14 në gjuhen shqipe.

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger versionin 14.0.8089.0726.
Pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen Shqipe, procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.

Shkarko Shqip Messenger versioni 4.0.21.256*

Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger.

Shqip Toolbar do të instalohet pasi që kryhet instalimi i Shqip Messengerit dhe përfshihet në skedar. Kliko këtu për më shumë informacione rreth Shqip Toolbar.

update: 13 tetor 2009

Shqip Messenger 8.5

Përkthimi i Windows Live Messenger 8.5 në gjuhen shqipe.

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger dhe pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen shqipe. Procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.

Shkarko Shqip Messenger versionin 8.5.1302.1018

Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger.

Shqip Messenger 8.1

Përkthimi i Windows Live (MSN) Messenger në gjuhen shqipe.

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger dhe pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen shqipe. Procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.

Shkarko Shqip Messenger versioni 8.1.0178.00

Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger.

MSN Webcam Recorder 1.1

MSN Webcam Recorder është një vegël ju lejon që ju të incizoni një video që rrjedh në ose ik prej kompjuterit tënd nga vetit e MSN Messenger Webcam. Nuk kap kopje të ekranit sikur programet tjera të kompjuterit, që nuk janë të sakta, i kalon do korniza dhe humb kualitetin. Ky program e sheh video e webcamit në mënyrën e njëjtë sikur që e bën Shqip Messenger dhe riprodhon atë me një lidhje më të saktë.

Ti gjithashtu mundesh me e shiko videon në një dritare tjetër, në madhësinë që ti e dëshiron , tu nuk mbet me madhësinë e dritares për bisedë të Shqip Messenger   që është shumë e vogël.
MSN Webcam Recorder është përkthyer në gjuhen Shqipe.

    >> Shkarko këtu ose për më shumë informata kliko këtu <<

Block Cheker
Shiko kush ju ka bllokuar. Shkruaje e-post adresën e personit dhe shiko a është online ose offline.
Nëse personi është online dhe në listën tënde është offline = Të ka blloku.

Ndeze Block Checker!

List Manager

Mundesh me menaxhua listën e kontakt personave! p.sh: ata që te kanë fshi nga lista mundesh me i fshi edhe ti + shumë tjera..

Shkarko këtu - Info

CED Stealer

Mundesh për me i marr emocionet, pamjet, sfondet, dhe winks që i përdorin miqtë tuaj në Shqip Messenger.

Shkarko këtu - Info 

Messenger Plus!

Ky program ka shumë gjëra të interesante që do të mundesh ti të i përdor në Shqip Messenger.

Shko tek faqja e shkarkimit

IM Tiger

Me këtë program mundesh të kontaktosh me shokët që kanë AIM ose ICQ Messenger pa pasur nevojë që ti instalon ato.

Shkarko programin

WLM Universal Patcher++

Me këtë program mundësh me u kyçë disa herë me radhë, të fshinë reklamat,..

Shkarko këtu

Group Blocker

Keni mundësi ta bllokoni një grup të tërë.

Shkarko

Massa Mess

Ke mundësi ti dërgon krejt kontakt personave të njëjtin mesazh.

Shkarko 

Games Addon

Mundesh me i vendosur të gjitha lojërat në messenger.

Shkarko

MCO Installer

Me këtë program ju do të keni mundësi që ti shtoni Winks dhe Moods në Shqip Messenger tëndin.

Më shumë informata se si përdoret do ti gjeni brenda skedarit në një tekst dokument të quajtur "Instructions".

Shkarko

MCO Viewer

Me këtë program do të keni mundësi që ta shikoni MCO Skedarët përpara se ato ti instaloni në Shqip Messenger tuaj.

Së shpejti do ta keni në kompjuterin tuaj edhe këtë program në gjuhen shqipe por për tani deri të merrem ne vesh me pronarin e softuerit ne ju japim mundësi që ta shkarkoni MCO Viewer në gjuhen franceze.

Shkarko

 
 

Privacy Policy | Pėr Ne | Kontakt | Report abuse
©1999 - 2011 Krenar